banner
U bevindt zich hier: Home >

Personal Company nieuws

ICT-Zeker Home AV

Vanaf nu hoeft u zich geen zorgen meer te maken over de beveiliging van de computers bij u thuis! Voor slechts € 9,95 per maand voorzien wij maximaal 3 computers van de nieuwste versie van Norton Antivirus en schonen wij eenmaal per jaar al uw computers op! Tevens zorgen wij dan voor de verlenging van het beveiligingspakket zodat u zich hierover ook geen zorgen hoeft te maken!

ICT-Zeker blijkt effectief

Een van de controles die uitgevoerd worden bij ICT-Zeker is de gezondheid van de harde schijf. Bij meerdere bedrijven hebben wij hiermee in een vroeg stadium slijtage aan de harde schijf kunnen detecteren. De harde schijven konden zonder gegevensverlies gedupliceerd worden. Als deze slijtage in een later stadium was gevonden waren er misschien wél bestanden verloren gegaan. Lees meer over ICT-Zeker...

Installeer Microsoft Vista SP1

Microsoft heeft het eerste zogenaamde servicepack uitgebracht voor Windows Vista. Hiermee worden talrijke kinderziektes van Windows Vista verholpen. Wij kunnen Vista SP1 voor u installeren, op deze manier bent u verzekerd van een probleemloze installatie.

Actie: Voorjaarschoonmaak

Laat uw PC eens grondig schoonmaken! Wij ruimen alle onnodige bestanden voor u op en zorgen ervoor dat alleen de applicaties starten die u werkelijk nodig heeft. Hierdoor loopt uw pc weer lekker snel! Voor deze schoonmaak van maximaal 1,5 uur betaalt u slechts € 45,-.

Online afspraak maken

Vanaf midden januari is het mogelijk gemaakt om 24 uur per dag een afspraak te maken voor een computer expert aan huis of bij u op de zaak. U hoeft alleen maar op "Maak online een afspraak!" te klikken aan de rechterkant van de pagina.
Ook kunt u middels dit formulier een vraag stellen die wij per e-mail of telefonisch beantwoorden.

Lancering nieuwe site

Na 4 maanden van ontwikkelen in samenwerking met Online-Art is onze nieuwe website online. De nieuwe website is volledig gekoppeld aan onze administratie, zodat onze klanten straks online al hun gegevens en facturen kunnen inzien.

Online afspraak maken

Binnenkort is het ook mogelijk om online afspraken te maken voor service aan huis of kantoor. Hierdoor kunnen de afspraken 24 uur per dag gemaakt worden, en hoeft u niet te wachten met het melden van uw probleem totdat wij telefonisch bereikbaar zijn.

Verruiming openingstijden

Vanaf nu zijn wij telefonisch bereikbaar van 8:30 tot 18:00. De openingstijden zijn verruimd om onszelf nog beter bereikbaar te maken.

Nieuw betalingssyteem

Vanaf nu is het ook mogelijk om per automatische incasso te betalen. U hoeft dus geen contant geld in huis te hebben indien er een expert van ons bij u langs komt. U hoeft alleen maar een eenmalige automatische incasso te tekenen en de betaling is geregeld.

Gratis netwerkscan voor MKB

Speciaal voor het MKB in Groningen hebben wij een gratis netwerkscan ontwikkeld. Heel veel bedrijven hebben hun beveiliging niet op peil of er ziet ondanks een goede virusscanner toch een virus op één van de computers. Tijdens deze gratis, grondige scan lopen wij dit soort ascpecten na en geven u een gedetailleerde rapportage.

Start ICT-Zeker

Personal Company heeft ICT-Zeker ontwikkeld. Hiermee wordt uw volledige ICT omgeving 4 maal per jaar volledig gecontroleerd op verborgen gebreken. Op deze manier is de defecte harde schijf vervangen voordat de data verloren is.

Samenwerking Online-Art

Online software wordt samen met Online-Art ontwikkeld. Deze software pakketten verzorgen bijvoorbeeld de complete facturatie voor uw bedrijf, volledig klantbeheer en orderafhandeling. De applicaties werken volledig via internet.

 

Personal Company

Adres

Personal Company
Oosterhamrikkade 108E
9714 BJ Groningen

Maak online een afspraak!

050-3118711
(ma t/m vr 8:30-18:00)

info@personalcompany